Weet altijd wat er speelt in je business 

Behoud controle in je sales pijplijn en overzie je prestaties

Sales dashboards

Maak gebruik van 75+ ingerichte interactieve dashboards en weet altijd hoe jouw gehele sales pijplijn en business presteert.


Krijg inzicht in je lead generatie en weet bijvoorbeeld welke leadbron het best voor je bedrijf werkt. Zie in een oogopslag hoeveel offertes en omzet je nog open hebt staan en welke leads je nog dient op te volgen.

Uniek: SalesFlow dashboard!

Ontdek wat je best presterende campagnes zijn in je business, zie op welke herkomst van de lead je het best presteert en hoeveel omzet en deals je per leadbron hebt gemaakt. 

Note: Begrijp dit dashboard en je kunt verschrikkelijk hard schalen met je bedrijf.

Finance en doelen dashboard

Ga je goed op jaardoelstellingen en meters die gaan lopen als je progressie boekt? In SalesFlow zitten ingebouwde finance en doelen dashboards waar je altijd ziet hoever je nog bent verwijderd van je volgende sales target. Daarnaast geeft het je inzicht wat je nog exact dient te doen om je doelstelling te halen. 

Maak eigen dashboards en rapportages

Maak je eigen dashboards en rapportages in een handomdraai voor sales analyses.

Naast de dashboards is het ook mogelijk om de gegevens, dat achter het dashboard zit, uit te draaien in overzichtelijke (online/excel/pdf) management rapportages. Hiermee kan je altijd inzoomen en analyseren waarom deals verloren gaan, wat de omzetprognose is of bijvoorbeeld wat de activiteit van je team is.

Altijd inzicht in je business en sales cijfers?

Gebruik SalesFlow 14 dagen gratis!
Geen betaalgegevens nodig