Doe altijd de juiste sales opvolging op het juiste moment, zonder de kennis van een salesexpert te hebben

Verlies nooit meer deals aan je concurrenten door gebrek aan saleskennis of slechte opvolging

Ingericht verkoopproces

SalesFlow is ingericht om jou te helpen verkopen. Werk met een ingericht verkoopproces met automatische sales follow up taken om uit te voeren en ontvang opvolg adviezen hoe de deal binnen te halen.

Verkoopkans opvolging

48% van alle verkopers volgt nooit een verkoopkans op. 80% van alle deals wordt gemaakt tussen het 5e en 12e contactmoment. Het hebben van een opvolgproces is cruciaal om te excelleren in je sales prestaties.


In SalesFlow hebben we een sales follow up plan voor je gebouwd zodat je wel moet opvolgen. Maak gebruik van verschillende sales follow up plannen en verlies nooit meer een verkoopkans uit het oog.

Sales Signalen

Ben altijd direct op de hoogte wanneer iemand je e-mail opent, klikt of je offerte bekijkt. Sales Signalen zorgt ervoor dat je alle klant activiteiten, inclusief apps van derden, kunt bijhouden door je meldingen in een overzichtelijke tijdlijn te plaatsen. Hierdoor zit je altijd kort op de bal en weet je voor je opvolging hoe je dient op te volgen.

25+ Mail en SMS templates

Ontvang meer dan 25 diverse templates die je direct kunt gebruiken in je sales opvolging. Krijg toegang tot email en sms templates wanneer je bijvoorbeeld een lead meerdere malen niet te pakken krijgt, een salesmeeting inplant, gebruik een offerte template of stuur bijvoorbeeld een bijbehorende begeleidende offerte mail templates mee met de offerte.

Klaar voor de start?

Gebruik SalesFlow 14 dagen gratis!
Geen betaalgegevens nodig