Gebruik SalesFlow nu 14 dagen gratis!

SalesFlow Lite

jaarabonnement

660,-

Of 60 per maand
 • Onbeperkt aantal leads
 • Onbeperkt aantal sales pijplijnen
 • Inclusief 10 dashboards
 • Inclusief SalesFlow app
 • Inclusief templates
Probeer gratis
Geen betaalgegevens nodig

SalesFlow Premium

jaarabonnement

840,-

Of 75 per maand

 • Alles van Lite
 • Inclusief Sales Signalen
 • Alle 75 dashboards
 • Alle ingebouwde sales  automatiseringen
 • Gebruik Sign om je offertes en contracten digitaal te laten ondertekenen*


Probeer gratis
Geen betaalgegevens nodig
Beste keuze

SalesFlow Ultimate

jaarabonnement

997,-

Of 100 per maand
 • Alles van Premium
 • Inclusief Forms
 • Inclusief Projects


Probeer gratis
Geen betaalgegevens nodig
Note: Tijdens je gratis proefperiode heb je ook toegang tot onderstaande add-ons.


*De eerste 15 documenten die je maandelijks verstuurt met Sign is inbegrepen. Daarna €0,80 per verstuurd document

**Vanaf een 2e gebruiker is de prijs voor lite €50 per maand per gebruiker, €65 per maand voor Premium en €80 per maand voor Ultimate
(per jaar 5 euro korting per abonnement)

Voeg functies apart toe aan je abonnement

Add on: Forms | 5,- per maand (per bedrijf)

Maak gebruik van drag en drop webformulieren die je op je website, zonder ook maar een regel code te schrijven gebruikt. De binnengekomen leads ontvang je direct in je SalesFlow CRM. 

Add on: Projects | 10,- per maand                  (per gebruiker)

Maak gebruik van projects en gebruik een krachtig projectmanagement systeem waarbij je jouw klanten en team kan meenemen en inlichten per stap.

Veel gestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of SalesFlow bij je past.

Wat is de duur van de overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Zijn mijn gegevens veilig?

Wij doen er alles aan om je gegevens veilig te houden. Onze faciliteiten beschikken het hele jaar door 24/7 over beveiliging met videobewaking, biometrische toegang en geavanceerde brand-, overstromings- en diefstalbewakingssystemen. Ons netwerkbeveiligingssysteem gebruikt de nieuwste versleutelingsmogelijkheden, inbraakdetectie en -preventietechnologieën. Meer informatie over de maatregelen inzake gegevensbescherming van SalesFlow

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.


Mogen mijn collega's ook mijn proefabonnement gebruiken?

Ja, je kunt zo veel mensen als je maar wilt uitnodigen om deel te nemen aan je SalesFlow-proefabonnement. Ook is het mogelijk dat ze apart een proefperiode aanvragen.


Waarom SalesFlow gebruiken en niet ZOHO zelf?

Ook met ZOHO ben je, net zoals ieder ander CRM, afhankelijk van dure implementatietrajecten voordat je het CRM aan de praat hebt. Ondanks dat ZOHO alle facetten heeft die wij gebruiken, dient dit wel helemaal gebouwd en ingericht te worden voordat je het CRM überhaupt kunt gebruiken. Met SalesFlow is dit direct toegankelijk voor je gemaakt en zullen we blijvend de nieuwste features ontwikkelen en toevoegen zodat je dit altijd blijft gebruiken. Daarnaast komt de support van ZOHO uit India, bij ons gewoon uit Nederland en doe je dus zaken met een Nederlandse partij.


Kan ik koppelen met mijn andere software?

Waarschijnlijk wel! SalesFlow koppelt gemakkelijk met Zapier die met talloze tools zoals, administratie-, e-mail marketing software en project software koppelt. Koppelt jouw software met Zapier.com? Dan koppelt het ook met SalesFlow!

SalesFlow 14 dagen gratis uitproberen?